tisdag 22 februari 2011

TIllbaka från Mexico City på väg till La Paz!


Nu är vi tillbaka från Mexico City och har avklarat en dag med studier och håller precis på att packa väskorna inför nästa äventyr. Dan och Julia har landat i Sverige och vi saknar er mycket! Det har varit underbara dagar!

Vi har dock annat roligt att se fram emot för nu har Paul och Maria kommit hit. Vi har sett Queretaro samt pyramiderna utanför Mexiko City. Om några timmar beger vi oss tillbaka till flygplatsen i Mexiko City för att flyga till La Paz på Kalifornien-halvön. Där väntar förhoppningsvis gråval, sjölejon och lite bad på oss vilket skall bli väldigt spännande.
Här kommer lite bilder från Mexiko City med omnejd.

En turistbuss åkte vi med i Mexiko City. Det är dock inte helt ofarligt vilket Julia märkte då ett träd anföll och lämnade ett sår i hennes panna.



Här är vi på antropologiska museet.




En timma utanför stan finns kanaler som härstammar från tiden innan spanjorerna kom till Mexiko. Där åkte vi runt på mexikos motsvarighet till gondoler och njöt av lugnet och maten.














Nu har Paul och Maria kommit och vi åkte för att se på pyramiderna utanför Mexiko City.













Tack för sköna dagar! Vi ses snart igen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Man är onekligen lite avundsjuk och skulle velat vara med! Kändes lite nära Er när Julia packar upp några av Era saker hemma, bl.a. en något stor juldekoration som jag ser fram emot att se i Ert hem. KRAM och ha det så kul nu med nya gäster!

Sofia sa...

Skönt och roligt att se dinna föräldrar äntligen har kommit fram till er!
Tusen kramar min vän!

Anonym sa...

Hej igen, igen! Vad trött jag blir av alla trappor, trött i mina ben, ja så är det. Så underbara bilder med pyramider och anläggningar, nästan overkligt. Ni har solglasögon på ER överallt. Är det alltid så underbart soligt väder eller luras Ni? Här är faktiskt soligt just nu annars oftast grått och disigt. Kul att se att Kajsas föräldrar kommit fram. Kramar och hälsningar i mängd/ farmor