lördag 4 september 2010

Sightseeing och störtregn

Framför en mycket mullig häst
Den har nog druckit lika mycket Coca Cola som mexikanarna gör




Skönt att vakna upp i sin egen lägenhet! Speciellt efter att vi provat nattlivet igår. Eller, iallafall lite, då baren vi gick till ligger tjugo meter från vårt hus. Fransk/Kubanskt ställe med salsaband och mojitos.


På träden längre ner på gatan - palla lime?



Idag har vi strövat runt i centrala Monterrey och shoppat köksgeråd (det saknas i köket) samt kollat kultur. Vi hamnade på historiska museet och blev mycket imponerade av deras fordon. Museet var inte riktigt lika roligt. Men fint torg framför.



På väg hem så smet vi in på VALIE'S MART i jakt på sängkläder och möttes av en hejdundrades störtskur när vi kom ut. Det är uppenbarligen regntider nu och bristen på dagvattenbrunnar gör stadens gator till mindre floder. Rätt så blöta men ändå rätt glada lyckades vi fånga bussen hem och till kvarteren vid Col. Tecnologico


Taxibilarna är mycket upptagna när det regnar

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Mexiko!

Vad bra att ni har hittat en lägenhet nu, den ser ju utmärkt ut! Jag har precis lagt en genväg till bloggen på farmors skrivbord så hon lätt kan följa era upptåg. Många fina bilder tycker vi båda, hoppas allt är fortsatt bra.

Kramar från
Anneka och Linus